1
6
2
3
4
5
7
8
9
10
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Auto truck shop

U Kotor Varošu je otvoren jedinstven prodajni objekat, a koji je na usluzi vozačima automobila i kamiona, prevozničkim firmama, auto-servisima i ostalima kojima su potrebni auto-dijelovi i oprema.

 Nalazi se na ulazu u Kotor Varoš iz pravca Banjaluke preko puta Auto-servisa “Moma” i pored istoimene samouslužne autopranice. Prodajni centar, koji je nova poslovnica Auto-servisa “Moma”, smješten je u novoizgrađenom i moderno uređenom objektu.

– Kotor Varoš je dobio jedinstven objekat sa bogatom ponudom programa za putnička i teretna vozila. Sa radom počinjemo 1. jula, a prva dva dana obezbijeđen je popust na cijeli asortiman do 20 odsto – istakao je vlasnik Auto-servisa “Moma” Mladen Momić.

U ponudi “Auto truck shopa Moma”, između ostalog, nudi auto elektriku i rasvjetu, audio i video antene, oklopi za, ključeve, brisači, patosnice i podmetači, aluminijumske feluge, ratkape, krovni nosači i koferi, hemijski proizvodi, servisni alati i oprema, zimski program i obavezna oprema.

U teretnom programu u ponudi nudimo elektro opremu, farove, maglenke i migavce, stop lampe, rotaciona svjetla i treptači, unutrašnja svjetla i LED trake, sijalice, utikači, utičnice i kablove. Vlasnici teretnih vozila moći će da se snabdiju i opremom za cerade, raznim vrstama crijeva i čepova, španerima, metlicama brisača, sirenama, blatobranima i blataricama, lancima za snijeg, retrovizorima, pneumatikom, tahograf listićima, te raznim alatima i opremom za održavanje. Vlasnici traktora i radnih mašina takođe će moći da pronađu dijelove i opremu za svoja vozila.